Hirdetés

Trónok harca - most vizesflakonok maradtak a díszletben

|

Egészen megdöbbentő, mennyire nem volt óvatos a stáb ebben az évadban, de minden búcsú nehéz.

Hirdetés

A Trónok harca nyolcadik évadának negyedik részében nem volt nehéz kiszúrni a Daenerys előtt az asztalon felejtett kávés poharat (valójában, az HBO hivatalos közleménye szerint teás volt), amiből aztán a Starbucks elég jól profitált. Nagy spoiler nem lesz a folytatásban, de ha nem láttátok az utolsó részt, akkor azért kicsit óvatosan. Persze baki lesz benne, ennyit lehet tudni azért.

Hirdetés

Most egy kicsit szemfülesebbnek kellett lenni, de többen is észrevették a vizes üvegeket, amik az egyik megbeszélés során bújnak meg a szereplők lábainál. Sam és Ser Davos is igyekezett magát hidratáltan tartani.

Több rész nem készült, így legalább több bakit sem fogunk már észrevenni, hacsak valaki nem kezdi el nagyítóval nézni az összes korábbi epizódot. Persze a sorozat ettől sem jobb, sem rosszabb nem lesz, de az ilyen figyelmetlenségek mindig megmosolyogtatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)