Hirdetés

Trónok harca - az HBO egyik fejese szerint elégedettek leszünk a fináléval

|

A vállalat programigazgatója nem árult el részleteket a sorozat lezárásáról, de jó véleménnyel van róla.

Hirdetés

2011-ben rajtolt el az HBO-n a Trónok harca, ami hamar milliók kedvencévé vált világszerte, idén azonban véget ér a sorozat. Jelenleg csak találgatni lehet, hogyan végződik a grandiózus kaland, ám a jelek szerint nem kell majd csalódnunk a lezárásban.

Hirdetés

Casey Bloys, az HBO programigazgatója nemrég azt nyilatkozta, hogy a rajongók nagyon boldogok lesznek a Trónok harca nagy fináléjával. Bloys még hozzátette, hogy szerinte a producerek remek munkát végeztek a sorozat lezárásával, ami drámai és érzelmi szempontokból is kielégítő lesz, bármit is jelentsen ez.

Egyébként a rajongók már vadul találgatnak, hogy mi lesz a kaland vége, és ki éli túl azt, de a válaszokra bizony még várnunk kell egy darabig, ugyanis a Trónok harca utolsó, nyolcadik szezonja csak április 14-én debütál majd az HBO-n.

Szerintetek hogy végződik majd a történet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)