Hirdetés

Másképp látod Westerost, ha kipróbálod a Trónok harca elmélet-generátort

|

Annyi őrült teóriát találtak már ki a rajongók George R. R. Martin történetei kapcsán, hogy megszületett az elméleteket parodizáló elméletek egy csodás gyűjteménye is.

Hirdetés

Mivel éppen szünetel a Trónok harca sorozat és az új A tűz és jég dala regény megjelenéséről sem tudunk szinte semmit, a rajongók ráérnek őrült elméleteket kidolgozni mindkét sztori kapcsán. Egy csodás weboldalnak hála pedig minden korábbinál elborultabb válaszokat kaphatunk a Westeros múltjával és jövőjével kapcsolatos kérdéseinkre.

A Theories Are Coming célja természetesen nem más, mint hogy görbe tükröt állítson a legnyakatekertebb elméletek elé, így a készítők maguk is írtak száz valószínűtlen megoldást a Trónok harca rejtélyeire. Csak választanunk kell egyet a szereplők Daenerystől Podrick Payne-ig terjedő listájából és egyet a tíz valószínűtlen történés közül és máris olvashatjuk az őrültebbnél őrültebb teóriákat. Nem biztos, hogy az új évad premierjéig ellesztek vele, de kicsit talán megkönnyíti a várakozást.

Nektek van egyébként kedvenc elméletetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)