Hirdetés

Nyolc színész csatlakozott a Trónok harca előzménysorozatához

|

Naomi Watts után újabb nevekkel egészült ki a széria színészgárdája.

Hirdetés

Nyolc új állandó szereplővel erősített a még egyelőre cím nélküli Trónok harca előzménysorozat.

Hirdetés

Azon kívül, hogy a készülő Trónok harca sorozat a jelenleg futó széria előzménye lesz, méghozzá egy roppant rideg és zord időszakot bemutatva, nem sokat tudunk a közelgő produkcióról. Az elsők között felfedett főhősnőt, Naomi Watts és a főhőst alakító Josh Whitehouse után újabb nyolc névvel egészült ki a színészgárda, akiket a pilot epizód alatt az az SJ Clarkson fog rendezni, aki az érkező Star Trek 4 rendezői feladatait is ellátja.

A csapathoz csatlakozott állandó szereplőként Ivanno Jeremiah (Humans), Georgie Henley (Narnia krónikái), Toby Regboo (Mr. Nobody), Naomie Ackie (Lady Macbeth), Jamie Campbell Bower (A végzet ereklyéi: Csontváros), Denise Gough (A meztelen Juliet), Sheila Atim és Alex Sharp is. Az egyelőre cím nélküli előzménysorozat a hősök aranykorának elmúlását mutatja be Westerosban, ami egyben a The Long Night nevű sötét időszakot öleli majd fel - ezt korábban a sorozat lehetséges címeként is belebegtette az író, George RR Martin.

A sorozatot Martin mellett Jane Goldman (Ha/Ver, Kingsman, Csillagpor) írja majd, aki egyben a showrunner szerepét is be fogja tölteni. Mit gondoltok, felérhet majd az előzményszéria a Trónok harcához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)