Hirdetés

Megvan a Trónok harca előzménysorozat főszereplőnője

|

Kiderült, kit láthatunk majd abban a történetben, ami több ezer évvel Trónok harca előtt játszódik.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az HBO nem szeretne a Trónok harca befejező évadával végleg búcsút inteni Westerosnak, éppen ezért pedig George R. R. Martin és Jane Goldman már javában írják egy előzménysorozat fogatókönyvét - Martin bácsi mondjuk a következő regényen is dolgozhatna, de ezt már csak én teszem hozzá. 

Hirdetés

Eddig csak kósza pletykákat lehetett hallani arról, hogy a sorozat főhősét Naomi Watts játszhatja majd el, most viszont végre befutott a hivatalos megerősítését is. Így tehát immár biztos, hogy végül tényleg Watts kapta meg a főszerepet. Most még nem tudjuk, hogy pontosan kit is játszik majd, de azt elárulták, hogy egy karizmatikus előkelőség lesz az illető, aki bizony egy sötét titkot rejteget. Remélhetőleg hamarosan több részlettel is szolgálhatunk majd.

Az egyelőre még cím nélküli előzményszériáról eddig egy rövidke leírást adtak ki csupán, amiből kiderül, hogy a sorozat évezredekkel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, mikor a hősök aranykora egy sötét időszakba torkollott. A leírás szerint egyetlen dolog biztos csupán: Westeros történelmének szörnyű titkaitól kezdve, a Mások valódi eredetén át egészen a Kelet rejtélyeiig és a Starkok legendáiig, egyetlen történet sem pontosan úgy esett meg, ahogy eddig elképzeltük.

Magyarul annak rendje s módja szerint át lesz kavarva egy csomó eddig sejtett, vagy csak részben megmagyarázott dolog. Jane Goldman tölti be a showrunner szerepét, az írásban pedig maga a világ megteremtője, George R. R. Martin is segít neki. 

Nektek van tippetek arra, hogy Westeros múltjából melyik szereplő bőrébe bújik majd Watts?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)