Hirdetés

Rémfarkasok és Starkok is lesznek a Trónok harca előzménysorozatában

|

George R. R. Martin a legutóbbi interjújában megosztott néhány információt a sorozattal kapcsolatban.

Hirdetés

A Trónok harca utolsó évada finoman szólva is eléggé vegyes fogadtatásban részesült, de kétségtelen, hogy az HBO egyik legsikeresebb sorozatáról beszélhetünk. Az egyik előzménysorozat (mert nyilván lesz belőlük több is) munkálatai már elkezdődtek, és már néhány érdekesség ki is derült a szériáról.

Hirdetés

George R. R. Martinnal az Entertainment Weekly beszélgetett a sorozat kapcsán, és az író elmondta, hogy a Trónok harca előtt több ezer évvel korábban játszódó történetben több ismerős nemesi ház is fel fog bukkanni. Az ősi Stark család biztos szerepelni fog, és a hozzájuk akkoriban még szorosabban kapcsolódó rémfarkasokat is gyakrabban láthatjuk majd. Szerepelni fognak még a Mások, és a Cersei által nagyon hiányolt mamutok is. Ha pedig már Lannisterek - a család a sorozat elején biztosan nem fog szerepelni, hiszen a Casterly Rock (magyarul Kaszter-hegy) a névadó Casterly ház irányítása alatt áll abban a korszakban.

Az előzménysorozatnak egyelőre még nincs hivatalos címe, de Bloodmoon munkacímen zajlanak a munkálatok, és Martin az is megjegyezte, hogy ő szívesen adná a The Long Night címet a szériának.

Nektek hogy tetszik a Trónok harca előzményének ötlete, várjátok már az új sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)