Hirdetés

Trónok harca - ellátogathatunk majd a forgatás helyszíneire

|

A Trónok harca utolsó évadának megünnepléseként az HBO túrákat szervez majd Észak-Írországba, így megfordulhatunk Királyvárban és Deresben is.

Hirdetés

Amíg azon paráznak a rajongók, hogy csúszik-e a Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évada, vagy hogy George R. R. Martin miért halad olyan lassan a következő könyvvel, addig az HBO sem ül a babérjain és miután egy rövidke ízelítővel hangoltak minket a fináléra, most kiderült, hogy mivel készülnek még. 

Hirdetés

Az HBO azt szeretné, hogy akkor se kelljen elbúcsúznunk Westerostól, ha véget ér a Trónok harca, ezért 2019-ben egyedülálló eseménnyel szeretné meglepni a rajongókat: a "Game of Thrones Legacy" projekt keretében túrákat fog szervezni Észak-Írországba, a széria számos forgatási helyszínére, így a résztvevők várhatóan elutazhatnak többek között Deresbe, Királyvárba és a Fekete Várba is. Persze ezeket átalakítják turistalátványosságokká, így kulisszák mögötti élményben lehet része a túra tagjainak, hiszen átélhetik, hogy készült a sorozat. A díszletek mellett a jelmezek, a kellékek, a fegyverek és más tárgyak, illetve felszerelések is rendelkezésre állnak majd a helyszíneken, míg az interaktív tartalmakkal a digitális folyamatot tervezik bemutatni, ahogyan létrejönnek az epizódok. 

A további konkrétumokra egyelőre még várnunk kell, de a kérdés adott: ti ellátogatnátok egy ilyen Trónok harca túra kedvéért Észak-Írországba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)