Hirdetés

Trónok harca 7. évad - megszerezték a forgatókönyvet?

|

Hekkertámadás érte az HBO-t, elvileg a Trónok harca sem úszta meg az adatlopást.

Hirdetés

Alig pár napja küldött ki a torrentfelhasználóknak az HBO egy kedves kis üzenetet, amelyben megkéri őket, legyenek olyan kedvesek és ne az internet világából rántsák le a Trónok harca sorozat legújabb részeit (90 millió letöltést produkálva), hanem szépen nézzék meg őket a tévében, mint minden tisztességes és törvénytisztelő állampolgár. Nos, mindennek elég hamar meglett a hatása.

Hirdetés

Az eredmény pedig (ahogy az várható volt) nem az lett, hogy mindenki vadul letörölte a gépen szunnyadó torrentklienst, hanem egy elég nagyszabású hekkertámadás, amely során másfél TB-nyi adatot lovasítottak meg az HBO-tól. Jelen állás szerint a Nagymenők és a 104-es szoba című sorozatok egyelőre le nem vetített egy-egy részét dobták fel a netre, de valószínű, hogy hamarosan több epizód is felkerül a megszerzett szériákból. 

Elméletileg a hekkerek a jövő héten adásba kerülő új Trónok harca rész forgatókönyvét is megkaparintották, de ezt még nem tették közzé. Személy szerint azt tudom javasolni, hogy ha esetleg belefutnátok a neten, akkor se olvassátok el, nem jó az ilyen izgalmakat előre elrontani. Arról nem tudunk, hogy komplett epizódok is kiszivárogtak volna, de most már nehezen lepődik meg az ember bármin is. 

Az HBO elismerte a hekkerek betörését, de részleteket nem árult el, csupán megígérték, hogy részletes vizsgálatot rendelnek el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)