Hirdetés

Trónok harca - extra jeleneteket is felvettek, hogy megakadályozzák a spoilerek kikerülését

|

Újra előkerült pár korábban kiszivárgott kép, melyek arra utalnak, hogy még a színészek sem voltak biztosak az egyik szereplő sorsában.

Hirdetés

Vannak franchise-ok, amiknél kínosan ügyelnek arra, hogy egy kulcsfontosságú eseményt se ismerjenek meg az érdeklődők túl hamar. A Trónok harcánál ez nem mindig jön össze.

Hirdetés

Innentől kicsit spoileresen folytatjuk, aki nem naprakész, ne olvasson tovább!

A sorozat alkotói rászedték a rajongókat (és talán a színészeket is) azzal, hogy leforgattak pár jelenetet, melyeket aztán nem használtak fel. A lenti fotón például Cersei látható Jonnal. A két karakter egyáltalán nem találkozott egymással a 8. évadban, az események tükrében várhatóan már nem is fognak. A királyné új ruháit sem láthattuk élesben.

Why are they filming right in front of a window? Speculation time: I´m thinking on dragons from r/freefolk

The Empress's New Clothes from r/freefolk

A sorozat fejesei láthatóan időt és pénzt nem kímélve igyekeztek megőrizni a titkokat. Általában egyébként úgy igyekeznek elkerülni a spoilerezést, hogy a színészek nem kapják meg a teljes forgatókönyvet, csak azokat a részeket, amikre feltétlenül szükségük van a munkához.

Egy rész még hátravan, és ahogy a dolgok állnak, még simán előfordulhat, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy most gondoljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)