Hirdetés

Trónok harca 8. évad - George R.R. Martin is szerepelhetett volna benne, de lemondta

|

Az író nyilatkozata szerint csábító volt az ajánlat, de végül kénytelen volt passzolni a lehetőséget.

Hirdetés

A Trónok harca sorozat két alkotója, D.B. Weiss és David Benioff úgy gondolták, hogy jó ötlet lenne a sztori eredeti íróját legalább egy rövid cameo erejéig szerepeltetni.

Hirdetés

George R.R. Martinnak ugyan tetszett az ötlet, de az Entertainment Weeklynek azt nyilatkozta, hogy jó okkal nem tudta elvállalni. Inkább Új-Mexikóban maradt, hogy dolgozhasson a könyvsorozat 6. kötetén.

"David és Dan tényleg meghívtak, hogy szerepeljek a sorozat egyik utolsó részében, és bevallom, csábító volt az ajánlat. Ugyanakkor csak egy cameo kedvéért nem akartam visszautazni Belfastba."

- mondta az író, majd hozzátette, hogy a sorozat első részéhet leforgattak egy cameot, de az végül ki lett vágva:

"Eredetileg egy vendég voltam Danny esküvőjén. Ez még akkor volt, amikor Tamzin Merchant játszotta a szerepet, és így az egész a kukában kötött ki miután végül Emilia Clarke kapta meg a munkát."

Erről a cameoról egy fotó azért legalább megtalálható a sorozat Wiki oldalán. Egy picit reménykedünk benne, hogy az eredeti pilot epizód is előkerül majd valamilyen formában, és láthatjuk benne Martint akció közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)