Hirdetés

Trónok harca - a rajongók kiakadtak Arya jelenetén, a színésznő reagált

|

Aki látta az eheti epizódot, az bizony pontosan tudja, hogy mi miatt volt a hisztéria.

Hirdetés

Aki még nem pótolta a Trónok harcának legfrissebb részeit, az kerülje most el a további sorokat, mert bizony spoilerek következnek.

Hirdetés

A 8. évad 2. részében, az élőholt seregek érkezése előtt Deresben bizony mindenki mindenki haverja lett. A lányok és a srácok sztorizgattak, iszogattak, énekeltek és a tv történelem (feltételezem) legnézettebb lovaggá ütése is megtörtént.

Ezen a hideg éjszakán Arya és Gendry egymás társaságában keresték a bátorítást, és az intim jelenet természetesen felháborodást váltott ki rengeteg nézőből.

A Twitteren érkező, kényelmetlen reakciókra Maisie Williams is reagált:

"Ha ti kényelmetlenül érzitek magatokat, akkor gondoljatok bele abba, hogy anyám, a nevelő apám, a 2 lány és 4 fiú testvérem ezt valószínűleg mind végignézték. Ahahahaöljetekmeg."

Amikor Williams először olvasta a forgatókönyvet, akkor azt hitte, hogy a sorozat fejesei csak viccelnek vele. Miután kiderült, hogy komoly a dolog, David Benioff és D.B. Weiss. rábízták a döntés jogát. Rajta múlott nagyrészt, hogy mennyire lehetnek "látványosak" a részletek.

A színésznő szerint egyébként fontos jelent volt ez Arya fejlődésében, és segített egy kicsit emberibbé tenni az egyre ridegebbé váló karaktert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)