Hirdetés

Gyönyörű dobozban jelenik meg a teljes Trónok harca sorozat

|

A sorozat egy gyönyörű fadobozban érkezik, és minden évad egy darabját rajzolja ki a benne látható diorámához.

Hirdetés

A sorozat 7-8. szezonjait ugyan nem élveztem felhőtlenül, de még én sem mondanék nemet, ha valaki bekopogtatna hozzám ezzel a gyűjtői csomaggal. A Trónok harca gyűjtemény a széria összes részét egy elképesztő dobozban kínálja fel.

Hirdetés

A fő doboz egy fából készült tároló, ami egybefogja a nyolc, kis füzetnek tűnő lemeztartót. Az egyes évadok részei egy nagy egész diorámának, amin az egyes házak szimbólumai és a vastrón láthatóak.

A blu-ray lemezeken a sorozat mellett kapunk rengeteg extrát is, például egy Reunion Specialt, amit Conan O'Brien vezetett le, és amin a sorozat összes korábbi főszereplője részt vett. Persze az osztálytalálkozón túl még sok minden mást is kapunk, ezekről pedig a lenti trailer mesél:

A gyűjtemény limitált példányszámban lesz elérhető 250 dollárért az Amazonon keresztül. A megjelenés december 3-án esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)