Hirdetés

Trónok harca - egy kávéspohár lett a negyedik rész legemlékezetesebb szereplője

|

A véletlenül bennmaradt elviteles poharat reggel óta mémeli az internet.

Hirdetés

Ugyan nagy dolgokat nem lövünk el az új epizóddal kapcsolatosan, de aki semmilyen spoilert nem szeretne, az most forduljon el. A többiek pörgessék végig a mémeket, melyek egy csodálatos véletlenből születtek.

Hirdetés

Miközben a harc utáni buliban a győztes csapat nagyban ünnepel, láthatjuk, ahogy Daenerys Targaryen épp egy elviteles kávés pohár társaságában nézelődik. Ha nem Deresben nyitott meg a hét királyság történetének első Starbuckssza, akkor ez bizony egy komolyabb baki.

Értjük mi, hogy hideg van északon, de azért egy Pumpkin Spice Lattéhoz még kicsit korán van ebben a középkorias időben.

Nyilván a közösségi média mémerei azonnal rárepültek a pohárra, rengeteg csodálatos posztot szülve ezzel.

"A deresi Starbucks kasszása nincs felkészülve arra, hogy ráírja Dany nevét a pohárra."

"Íme, egy közeli kép a kávés pohárról. "

"Már tudjuk, hogy miért volt olyan sötét az a csata."

"Nem is Starbucks volt az, hanem egy helyi másolat."

Hibák előfordulnak, de ezúttal még azt sem mondhatja senki, hogy a sorozat két főnöke nem volt jelen a forgatáson. Merthogy nem csak jelen voltak, de szerepeltek is a jelenetben.

Egyébként a Deadspin egyik videósa szerint valószínűleg arról van szó, hogy a kupákat és serlegeket kávéval tölthették fel, és mivel folyamatosan lötykölték a cuccot a jelenetek alatt, ezért folyamatosan újra is kellett tölteni azokat.

Persze ettől még nem lesz kevésbé vicces a dolog. Megyek, le is főzök egy bögrével. Ha Daenerysnek bejött a kávé, akkor csak nem lehet olyan rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)