Hirdetés

Kiderült, hogyan is került az a bizonyos kávéspohár a Trónok harca díszletébe

|

Emilia Clarke kitálalt, íme hát a kegyetlen igazság, a gazdátlan kávéspohár rejtélye, a hipszter fantasy manifesztációjának csodája!

Hirdetés

A Trónok harca 8. évada rengeteg problémával küszködött, és mindennek a közepén még egy új rejtély is felbukkant: hogy kerülhetett a középkori fantasy széria díszletének egyik asztalára egy Starbucks pohár? A kérdésre most végre választ kaptunk Emilia Clarke-nak köszönhetően.

Hirdetés

A színésznő meglátogatta Jimmy Fallon műsorát, ahol természetesen ez a téma is előkerült, és kiderült végre, hogy ki okozta a nagy felhajtást:

A beszélgetés során a Daenerys Targaryen kipakolt, és kiderült, hogy a Varyst alakító Conleth Hill tehet az egész bakiról, aki egy Emmy előtti bulin vallotta be Emiliának titokban, hogy ő felejtette az asztalon forgatás közben a papírpoharat. Persze lehet, hogy ez is csak egy ármánykodás, illetve a színész sem volt teljesen józan, amikor ezt elsztorizta, de Clarke szerint ez akkor is vallomás, ő volt és kész. 

Mind megkönnyebbültünk, hogy ez a vírusmarketing-kampánynak tűnő rejtély így megoldódott, mindenki megnyugodhat, éljen és uralkodjon sokáig Bran Stark a díszletben felejtett kávéspoharak és ásványvizek felett!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)