Hirdetés

Trónok harca - hivatalosan is bejelentették az egyik új előzménysorozatot

|

Tegnap arról érkeztek hírek, hogy kukában landolt az egyik Trónok harca spin-off, nem sokkal később azonban már egy sokkal vidámabb bejelentésnek örülhettek a rajongók.

Hirdetés

Ahogy arról tegnap este mi is beszámoltunk, törölte az HBO a korábban bejelentett, Naomi Watts főszereplésével készülő Trónok harca előzménysorozat. Nem sokkal később azonban már a WarnerMedia befektetőknek tartott eseményén arról volt szó, hogy mi lesz az a széria, ami biztosan érkezik. 

Hirdetés

A friss bejelentés szerint House of the Dragon címmel kapjuk meg a Targaryen ház történetére fókuszáló prequel sorozatot, ami nagyjából 300 évvel az eredeti Trónok harca eseményei előtt játszódik. Az is kiderült, hogy 10 epizódot fog felölelni a széria, maga a történet pedig George R.R. Martin Fire & Blood című könyvén alapszik. A pilot epizódot (és elvileg további részeket is) Miguel Sapochnik fogja rendezni, aki a showrunner pozíciót is betölti Ryan Condal társaságában. Az HBO-nál elvileg még három további Trónok harca spin-off van a sütőben, elvégre korábban Martin is öt szériáról beszélt, amik közül egyet töröltek, egyet pedig most jelentettek be. 

Titeket mennyire csigázott fel a Targaryen ház sztoriját elmesélő sorozat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)