Hirdetés

Trónok harca - egyre biztosabb, hogy visszatér az a bizonyos szereplő

|

Rengeteget spekuláltak már a Trónok harca hatodik évada kapcsán egy nemrég meghalt karakter visszatéréséről, ami egyre biztosabbnak tűnik az őt alakító színész legújabb nyilatkozata alapján.

Hirdetés

Remélem, aki rákattintott erre a cikkre, nem fél a Trónok harca sorozattal kapcsolatos spoilerektől, mert itt akad majd belőlük néhány. Mióta az ötödik évad elég meglepő (már azoknak, akik nem olvasták a regényeket) lezárását jelentő képsorokat láttuk, a rengetegen azt találgatják, hogyan térhetne vissza Jon Snow karaktere.

Mivel George R. R. Martin világában nem lehetetlen a mágia segítségével a halottak feltámasztása sem, sokaknak egyérteműnek tűnt, hogy erre számíthatunk a hatodik évadban Jonnal kapcsolatban is. Ugyanakkor ott vannak a Mások is, ahogy azt is tudjuk, hogy visszaemlékezések kapcsán visszatér Sean Bean karaktere, Ned Stark, így nem teljesen biztos, hogy Kit Harington részvétele a forgatáson mit is jelent egész pontosan. Márpedig Harington továbbra is a sorozaton dolgozik, amit egy online interjúban megerősített azután, hogy Belfastban is látták, amint épp a Trónok harca forgatásának helyszínére tartott.

"Jó próbálkozás, de erről nem beszélhetek" - válaszolta Harington arra a kérdésre, hány szezonra szerződtették Jon Snow szerepére. "Maradjunk annyiban, hogy a Trónok harca még egy darabig az életem része lesz, valószínűleg a harmincas éveimben járok addigra, mikor már nem. Egy dolog biztos: ahogy abbamarad a szereplésem a sorozatban, fejest ugrom a filmes projektekbe" - mondta Harington, akinek elmondása szerint jó néhány szerepet vissza kellett utasítania a Trónok harca miatt.

Mit gondoltok, hogyan tér majd vissza a közönségkedvenc Jon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)