Hirdetés

Az HBO-nál lapul egy leforgatott alternatív befejezés a Trónok harcához

|

A Tormundot játszó színész szerint kétféle befejezést forgattak le, hogy megtévesszék az esetleges szivárogtatókat.

Hirdetés

Az év egyik legnagyobb felháborodást kiváltó médiaterméke kétség kívül a Trónok harca befejező évada lett, amely nem kis csalódást okozott a rajongóknak összecsapott cselekményével és sokszor bugyuta dialógusaival. Természetesen a lezárás is sok savat kapott, noha egy kellő felvezetéssel ez egészen jól elsülhetett volna, de akik még remélik, hogy egy másik befejezéssel menthető lett volna az évad, azoknak megcsillant a remény egy apró szikrája. 

Hirdetés

Nemrég a - 8. évadban is kiváló - Tormundot játszó Kristofer Hivjuval készítettek interjút a sorozat kapcsán, ahol egy kicsit mesélt a forgatásról. Elmondta, hogy a showrunnerek előtt álló egyik legnagyobb kihívás az volt, hogy megakadályozzák a szivárogtatásokat. Figyelembe véve, hogy hány ember dolgozott egyszerre akár csak egyetlen epizódon, ez tényleg nem kis feladat, melyre Benioffék azt a taktikát választották, hogy olyan jeleneteket is leforgattak, melyek végül nem kerültek be a végleges változatba.

Így történt ez a fináléval is, melynek a színész elmondása alapján még lapul egy verziója a HBO-nál. Sajnos a titoktartási szerződés miatt nem mondhatott többet, de elmondása szerint szórakoztató jelenetek voltak. Hivju azt is hozzátette, hogy neki is meg volt a saját teóriája, hogy hogyan végződik majd a monumentális történet, és kellemesen csalódott, amikor  őt is meg tudták lepni a forgatókönyv fordulatai. Mi azért egészen biztosan vetnénk egy kósza pillantást az alternatív befejezésre, noha az évadban sokkal mélyebben gyökereztek a problémák, mintsem hogy azt egy másik lezárás megoldhatná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)