Hirdetés

Végre szó van arról, hogy mikor jön a Trónok harca előzménysorozat

|

Az HBO egyik fejese szerint a Targaryen-ház felemelkedését és uralkodását bemutató House of the Dragon című sorozat már 2022-ben landolhat a csatornán.

Hirdetés

Kétségtelenül sokunknak traumatikus élmény volt a Trónok harca utolsó összecsapott évadát nézni, de ez nem feledtetheti, hogy milyen fantasztikus és egyedi világban játszódtak az események. George R. R. Martin sötét fantasy univerzumába bármikor szívesen visszatérnénk, és egy friss bejelentés szerint erre hamarabb lehetőségünk nyílik, mint gondoltuk. 

Hirdetés

Az HBO egyik fejese, Casey Bloys egy interjúban beszélt arról, hogy milyen terveik vannak Westeros világával. A House of the Dragont tavaly rendelte meg a csatorna, és már nagyban folynak az előkészítési munkálatok. Bloys szerint már 2022-ben érkezhet a sorozat, mivel szerintük ez elég idő az alkotóknak arra, hogy megírják a részek forgatókönyveit, összeválogassák a szereplőgárdát és leforgassák az első évadot. 

A House of the Dragon a Targaryen-ház hódításait mutatja be 140 évvel a Trónok harca eseményei előtt, valamint a Westeros elfoglalása utáni uralkodásukat. A cselekmény nagyban épít Martin Tűz és Vér című kötetére, ami a Tűz és Jég dala regényfolyam előzménye. A szerző részt vett az írói munkálatokban, és az sem kizárt, hogy egy-egy forgatókönyvvel is besegít, de ígérete szerint erre csak a Tél szelei megírása után kerülhet sor. Az írásban még Ryan Condal vett részt, aki - a Trónok harca rendezésében már veteránnak számító Miguel Spochnik mellett - a showrunner szerepét is betölti. 

Azt tudjuk, hogy az HBO több sorozat írását is elrendelte, de egyelőre ez az egyetlen, ami zöld utat kapott a stúdiótól. Reméljük, hogy még több ebben a világban játszódó sorozatról hallunk majd a jövőben, de már az is megnyugtató, hogy megfogható időn belül visszatérhetünk Westerosra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)