Hirdetés

Trónok harca 7. évad - ha már nem bírod a várakozást, nézz képeket az első részből

|

Érkezett néhány jelenetfotó az új évad nyitó epizódjából, amik talán lecsillapítják egy kicsit a türelmetlen rajongókat.

Hirdetés

Több mint egy év után a héten végre folytatódik az epikus kaland, ugyanis vasárnap elrajtol a Trónok harca hetedik évada, ami rengeteg izgalmat ígér. A most megjelent képek alapján pedig úgy tűnik, hogy már rögtön az első részben lesz néhány érdekes jelenet.

Hirdetés

Nyolc fotót kaptunk az első, Dragonstone című epizódból, és bár néhányat már korábban láthattunk más szemszögből, azért akad köztük pár újdonság is, mint például a morcosan néző Brienne, aki valószínűleg épp Podrick-ot tanítja harcolni. Cersei pedig óriási Westeros térképet festet a padlóra, de nem vagyunk biztosak abban, hogy ez növeli az esélyeit a közelgő háborúban.

A sorozat hetedik évadjának első része július 16-án debütál az HBO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)