Hirdetés

Félsz a Trónok harca spoilerektől? A Twitter segít őket elkerülni!

|

Kétség sem fér hozzá, hogy ilyenkor a premiert követően azonnal ellepik a netet a vélemények, reakciók vagy csak egyszerű spoilerek, így az ember jobban teszi, ha nem is megy gépközelbe. Szerencsére akkor is van megoldás, ha erre nincs lehetőség.

Hirdetés

Hosszú szünet után folytatódik a Trónok harca, világszerte sok millió rajongó pedig már hónapok óta csak a premiert várja. Elég egy rövid tweet ahhoz, hogy valaki az egész évadnyitót elspoilerezze nekünk, de vannak trükkök, amikkel elkerülhető a baj.

A Twitter szerint 2016-ban messze a Trónok harcáról írtak a legtöbbet a felhasználók (már ami a sorozatokat illeti), így ha valaki nem tudja azonnal megnézni az új epizódot, azonnal veszélyben van. Szerencsére van rá mód, hogy bizonyos szavakat és kifejezéseket eltüntessünk, vagy akár csak egy időre láthatatlanná tegyünk. 

És hogy mit érdemes tiltani? A hatodik évad során ők voltak a legnépszerűbb (legtöbb tweetben szereplő) karakterek: Jon Snow, Daenerys Targaryen, Sansa Stark, Arya Stark, Hodor. A legnépszerűbb hashtagek listája így alakult: #GameofThrones, #GoT, #GoTSeason6, #DemThrones, #Jon Snow.

Persze aki biztosra akar menni, az ennél jóval többet is letilthat, különböző bővítmények segítségével pedig nemcsak a Twitteren, hanem máshol is eltüntethetjük a spoilereket, de mivel bombabiztos megoldás nincs, az a legjobb, ha mihamarabb megnézitek az új részt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)