Hirdetés

Így készülnek a Trónok Harca vizuális effektjei (videó)

|

Szereted a Trónok Harcát? Érdekel, hogy hogyan készülnek a sorozat fantasztikus helyszínei? Mutatunk egy rövid bemutatót.

Hirdetés

A Trónok Harca szövevényes története, érdekes és felejthetetlen karakterei, valamint kiszámíthatatlan fordulatai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a George R.R. Martin világára épülő sorozat korunk egyik legnépszerűbb tévéműsora legyen. Azonban sokan elmegyünk amellett, hogy a digitális művészek mégis mennyit tesznek hozzá ahhoz, hogy Westeros fantasztikus világa tényleg megelevenedjen a képernyőn.

Viszont aki szeretne egy kicsit jobban a színfalak mögé látni, annak most itt a remek lehetőség: a Mackevision (az egyik vizuális effektekkel foglalkozó cég, aki a sorozatban besegít) közzétett egy összeállítást a sorozat negyedik évadának leglátványosabb effektjeiből (spoilerek nélkül), és egy kicsit abba is bepillantást engednek, hogy milyen lépéseken keresztül lesz a felvételek és effektek elegyéből végül kész jelenet. Érdekes látni, hogy a valós helyszínekből hogyan lesz pillanatok alatt egy elképesztő fantáziavilág. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)