Hirdetés

Trónok harca - IKEA-s szőnyegből készült az Éjjeli őrség öltözéke

|

Ha igazán jó cosplay-t akartok, érdemes ellátogatni a bútorboltba, és venni pár szőnyeget, amíg el nem kapkodják.

Hirdetés

Napjaink egyik legnagyobb költségvetéssel dolgozó sorozata a Trónok harca, de szerencsére az egyik legnézettebb is, úgyhogy az HBO-nál nem próbálják durván csökkenteni a kiadásokat.

Hirdetés

Ugyanakkor nem is szórják a pénzt. A 80-100 jelmezes, aki a show-n dolgozik, mindent megtesz azért, hogy minőségi munkát adjon ki kezei közül, és ehhez néha az kell, hogy az IKEA-ból vásároljanak szőnyegeket. Mint a napokban kiderült, az Éjjeli őrség tagjain látható köpenyek valójában kicsit átalakított szőnyegek, és ahogy az a Lifehacker cikkében is olvasható, Michele Clapton Emmy-díjas tervező egész pontosan a SKOLD nevű báránybőrt találta a leginkább alkalmasnak. A LUDDE és a DITTE is hasonlóan megfelel. Ha Havas Jonnak, a pár évaddal korábbi Samnek, vagy az alakulat bármely tagjának szeretnétek öltözni, mindenképp ezt vegyétek, aztán vágással, festéssel alakítsatok rajta, ahogy jónak látjátok. 

A cég dolgozóin egyébként így áll, tök jól megy az egyenruhához:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)