Hirdetés

Ki kivel van a Trónok harcában?

|

Vége a találgatásnak: az HBO hivatalos infografikájáról végre kiderült, milyen viszonyban vannak az egyes szereplők egymással. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

A hatodik évad igencsak felforgatta a Trónok harca rajongók életét, az évadzáróból pedig kiderült néhány olyan dolog is, amire a nézők nem feltétlen számítottak. Mivel több dologra csak utaltak, azonnal megkezdődött a találgatás, az HBO azonban rövidre zárta a dolgot az alábbi képpel. Erősen SPOILERES tartalom, csak saját felelősségre görgess lejjebb!

Az alábbi, elég kaotikus grafikán azt láthatjuk, hogy milyen a viszony az egyes karakterek közt, vagyis ki kinek a gyereke, ki kit ölt meg, kit szolgál, kivel áll szövetségben. A grafikán pontosan látható, hogy Jon Snowt kivel kötik össze fekete vonalak, vagyis kik a szülei.

Az HBO tehát véget vetett a találgatásnak, ami az összeesküvés-elméletek szerelmeseinek köszönhetően valószínűleg egészen jövő tavaszig kitartott volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)