Hirdetés

A Trónok harca sztárja lehet a következő James Bond?

|

Bár a következő filmre Daniel Craig már aláírt, az azt követő felvonások tekintetében még nincs egyértelmű döntés.

Hirdetés

A Bond 25-ben Daniel Craig lesz a 007-es, ez már biztos. Ettől függetlenül a rajongók már tűkön ülnek, hogy megtudják, ki követheti majd Craiget a titkos ügynök zakójában.

Hirdetés

Az előzetes pletykák hónapokig keringtek Idris Elba körül, aztán Henry Cavill és Tom Hardy is szóba került lehetséges jelöltként. Most egy (állítása szerint) Barbara Broccolihoz közeli forrás szerint a producer listájának tetején Richard Madden szerepel, akit Robb Starkként ismertünk meg a Trónok harcán keresztül.

"Komolyan úgy néz ki, hogy Madden fogja megkapni a melót."

A névtelen forrás azt állítja, hogy Broccoli már fel akarja ajánlani a szerepet Maddennek. Hogy elfogadja-e az már más kérdés, ahogy az is, hogy mennyire megbízható egy névtelen forrás.

Ettől függetlenül szerintünk Richard Madden nem feltétlenül lenne rossz választás. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)