Hirdetés

Trónok harca - 90 millió kalóz látta az évadnyitót

|

Egy, a kalózkodást figyelő társaság szerint több mint ötször annyian nézték meg illegális módszerekkel a Trónok harca új évadának első epizódját, mint ahányan az HBO hivatalos csatornáin keresztül.

Hirdetés

A hosszú várakozást követően a nyár közepén megjött a tél és végre útjára indult a Trónok harca hetedik szezonja, ami ismét rengeteg nézőt szegezett a képernyők elé. Egy kalózkodással és annak megelőzésével foglalkozó szervezet szerint viszont rengetegen illegális forrásokból jutottak hozzá a premierhez.

Hirdetés

A MUSO számításai azt mutatják, mindössze három nap alatt több mint kilencvenmilliószor nézhették meg fizetés nélkül a Trónok harca új részét, aminek csak egy kisebb hányadát tették ki a torrentezők. A cég közleményében szereplő adatok alapján majdnem 78 millió alkalommal illegális forrásokból streamelték a szezonnyitót, nagyjából 8,3 millióan szerezhették be nyilvános torrentoldalakról, a privát torrentoldalak és a közvetlen letöltést kínáló site-ok pedig együttesen nagyjából még ötmillió letöltésért voltak felelősek. Az új Trónok harca rész kalózai közül a legtöbben az USA-ban voltak, őket az Egyesült Királyság, Németország, India és Indonézia illegális letöltői követték a ranglistán.

Aki gyorsan akarja jó minőségben nézni a sorozat új részét, az itthon például az HBO Go-val teheti ezt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)