Hirdetés

Idén megjelenik egy új Trónok Harca történet

|

Idén egy újabb sztori fog megjelenni a Trónok Harca univerzumában, de nem az, amelyikre a rajongók már évek óta várnak.

Hirdetés

A Tűz és Jég Dala regénysorozat rajongói már 2011 óta várnak a következő, The Winds of Winter című kötet megjelenésére (ami egyébként az utolsó előtti darabja lesz a sorozatnak), de a sorozat írója, George R. R. Martin nem éppen arról híres, hogy elsieti az ilyesmit. Ennek ellenére idén azért a fanok nem maradnak új történetek nélkül.

Felkerült az Amazonra egy új, The Book of Swords című antológia, melynek a szerkesztője nem más lesz, mint a Hugo-díjat is nyert Gardner Dozois. A kötetben tizenöt történetet találhatunk meg, melyek közül az egyik a Trónok Harca világában fog játszódni és szerzője természetesen Martin lesz.

Arról sajnos még nem tudni semmit, hogy pontosan miről vagy melyik szereplőkről fog szólni ez a történet, de a Watchers of the Wall rajongói oldal szerint ez egy részlet lehet majd a készülő Fire and Blood című kötetből, amelyben Martin a Targaryen-ház történelmét fogja összefoglalni. Persze mindez még eléggé messze van, ugyanis az Amazon leírása szerint a The Book of Swords megjelenése csak október 10.-én várható.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)