Hirdetés

Trónok harca - több különböző befejezést is leforgatnak a sorozathoz

|

Akárcsak egy valamire való RPG-ben, a készítők a sorozat végén több eltérő befejezésből választhatnak majd.

Hirdetés

Az HBO-ra eléggé rájárt a rúd az elmúlt időszakban, hiszen amellett, hogy több rész forgatókönyvét is kiszivárogtatták a hackerek, egyes epizódok is korábban láttak napvilágot.

Az ehhez hasonló botrányokat szeretnék elkerülni a sorozat utolsó epizódjának lezáró részével kapcsolatban. Az utolsó évad forgatása októberben kezdődik, és egyesek szerint akár 10 hónapig is eltarthat, a stúdió azonban továbbra sem tudja, hogy pontosan mikor tűzik majd műsorra az utolsó évadot. A munkát az is nehezíti, hogy a szivárogtatók és a véletlen elkotyogások ellen védekezésként több befejezést is leforgatnak majd az utolsó részhez.

Erre azért van szükség, hogy az utolsó pillanatig még maguk a színészek se tudják, hogy akkor pontosan mi az igazság. Hasonlóan járt el az AMC is a The Walking Dead 7. évadának premierjénél, amikor Negan nem csak Glent, hanem konkrétan a csapat összes tagját eltette láb alól, és senki nem tudta, melyiket tartják majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)