Hirdetés

Trónok harca - 2019-ig csúszhat az utolsó évad

|

A jó munkához idő kell, és ezt bizony tudják az HBO-nál is, úgyhogy könnyen előfordulhat, hogy a nyolcadik évadra még többet kell majd várnunk, mint a hetedikre.

Hirdetés

Közeledünk a következő Trónok harca évad premierjéhez, és egyre több anyagot kapunk az új részekből, de közben az HBO már spin-off sorozatokról beszél. Most pedig a cég egyik munkatársa árult el néhány részletet az utolsó évadról és a további tervekről, de nem biztos, hogy a rajongók örülni fognak.

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys az Entertainment Weekly-nek adott interjújában mesélt a Trónok harcával kapcsolatos tervekről. Elmondta, hogy a sorozat két atyja, David Benioff és Dan Weiss már nagyon régóta dolgoznak az egészen, és az évadok között egyáltalán nem vállaltak más feladatot, így érthető, hogy az HBO-nál szeretnének elég időt adni arra nekik, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a nagy fináléból.

Bloys szerint előfordulhat, hogy a showrunnereknek a vártnál több idő kell a sorozat lezárásához, és így megeshet, hogy az eredeti tervek helyett majd csak 2019-ben debütál az utolsó évad. Az előzményeket bemutató spin-off sorozatok is csak utána készülhetnek el, új producerekkel, és még az sem biztos, hogy négyet vagy ötöt kapunk, mert az HBO inkább a minőséget részesíti előnyben a mennyiséggel szemben.

A Trónok harca hetedik évadja július 16-án debütál az HBO-n, aztán pedig majd meglátjuk, hogyan alakul a sorozat sorsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)