Hirdetés

Trónok harca nyolcadik évad - az egyik színész pontosította a premier dátumát

|

Amennyiben hihetünk neki, úgy hónapra pontosan megvan, mikor kezdődhet a befejező szezon.

Hirdetés

Még pár hete számoltunk be arról, hogy a Trónok harca nyolcadik évada bizony nem idén, hanem csak 2019-ben kerül a képernyőkre. Ennél konkrétabb dátummal azonban akkor még nem tudtunk szolgálni.

Hirdetés

Most azonban az Aryát alakító Maisie Williams volt olyan kedves és egy ennél jóval konkrétabb dátumot is elárul a Metrónak adott interjújában. Williams szerint ugyanis 2019 áprilisában érkezik az záróévad első epizódja. Természetesen számos médium azonnal megkereste az HBO-t, egyelőre azonban nem kaptak semmiféle hivatalos választ az április premiert illetően. Teljesen logikusnak tűnik egyébként a döntés, elvégre a Trónok harca első hat évada mind márciusban vagy áprilisban startolt el, egyedül a legutóbbi, hetedik szezon kezdődött el júliusban. 

Sok türelemre van tehát még szükségünk ahhoz, hogy kibírjuk a történet befejezéséig, de akik egyébként is George R. R. Martin könyveinek megjelenésére várnak, egyébként sincsenek híján ennek az erénynek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)