Hirdetés

Trónok harca összefoglaló - 7 évad 10 percben

|

Ha már beletekerve sincs időd újranézni a Trónok harca eddigi 7 évadának összes részét, elég, ha megnézed összefoglaló videónkat.

Hirdetés

Itthoni idő szerint hétfőn megérkezik a Trónok harca 8. évadának első része, amit még öt követ, mire eljutunk a végkifejletig, és megtudjuk, mi lesz Westeros és a Vastrón sorsa.

Hirdetés

Érdemes úgy nekiállni az új szezonnak, hogy tisztában vagytok a fontosabb eseményekkel, azzal, hogy milyen utat jártak végig a fő karakterek, mi történt a mellékszereplőkkel, hol és milyen állapotban, helyzetben vannak épp. Ebben segít az alábbi videó, melyben évadról évadra veszünk végig mindent, amit tudni érdemes ahhoz, hogy kellő felkészültséggel álljatok neki az utóbbi évek egyik legnépszerűbbb sorozata lezárásának. Természetesen erősen spoileres, ennek tudatában indítsátok el!

A finálé után is jelentkezünk majd valamilyen videós tartalommal, iratkozzatok fel addig is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)