Hirdetés

A valóságban is pékséget nyitott a Trónok harca pékfiúja

|

A sorozat egyik ismert mondatára utaló néven megtalálható pékségben természetesen a Trónok harcából vett sütiket is árul Ben Hawkey.

Hirdetés

A Trónok harca legújabb részében is feltűnt, ismét segített Aryának és kiváló kaját csinált Ben Hawkey karaktere, a sorozatban csak Meleg Pite néven emlegetett fiú. A színész viszont nem csak a sorozatban gyűjti be a kiváló süteményekért és pékárukért járó elismerést.

Hirdetés

A hetedik évad premierjének napján nyílt meg Londonban a "You Know Nothing, John Dough" (azaz "Semmit nem tudsz, Tésztás Jon") nevű pékség, amit gyakorlatilag megrohantak a rajongók a premiert követően. A fő attrakció természetesen az az egy fontba kerülő pékáru lett, ami a Trónok harcához kapcsolódik. A sorozatban sütött rémfarkas egy jóval profibban kinéző változata az első alkalommal hamar el is fogyott, annyira rákaptak a látogatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)