Hirdetés

Trónok harca - nyomasztó a 7. évad utolsó részének előzetese

|

Rohan az idő, már nyakunkon is van a Trónok harca 7. évadának utolsó része, a kedvcsináló befutott, a hackerekkel és kiszivárgott részekkel teli évad végjátéka kemény befejezést ígér.

Hirdetés

Nem tudom ti hogy vagytok vele, én már várom, hogy megkapja lezáró évadát a sorozat. Most, hogy már az is láthatja a 7. évad 6. részét, aki nem vetemedik holmi gaz torrentezésre, talán mind egyetérthetünk abban, hogy a történet kezd kicsit szétesni saját súlya alatt, érezhető a kapkodás.

Hirdetés

Most befutott az évadzáró rész előzetese, ami nem ígér katarzissal teli pátoszt, de nem is ezt várja az ember, csak csendben reménykedünk, hogy a kapkodós, logikai bukfencekkel teli cselekmény nem barmolja szét teljesen a végjátékot. Persze ha ti máshogy látjátok a dolgokat, akkor örömmel veszek minden véleményt komment formájában. Mivel eleve benne vagyunk nyakig az évad utolsó részének bámulásában, ezért jöhetnek a spoilerek is, csak az olvasgasson lent, aki fel van készülve mindenre. Na, de előbb lássuk az előzetest:

Ti mit gondoltok? Mi vár ránk a Trónok harca 7. évad 7. részében? És mi jöhet azután?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)