Hirdetés

Trónok harca - a Hegy a következő évadban is félelmetes lesz

|

Már javában forog a Trónok harca 8. évada, a stábhoz pedig nemrég ismét csatlakozott a világ legerősebb embere.

Hirdetés

Hafþór Júlíus Björnsson a maga 205 centijével és 190 kilójával egyébként sem egy kifejezetten barátságos alkat, de amikor megkapja a sminkjét, akkor lesz igazán félelmetes.

Hirdetés

A Gregor Clegane-t játszó  színész eddig nem vett részt a forgatáson, ugyanis nemrég rendezték a The World's Strongest Man, vagyis a világ legerősebb embere bajnokságot, amin az elmúlt években mindig "csak" a második helyen végzett. Idén minden erejével a versenyre készült, május 7-én pedig magasba is emelhette a kupát. Pár nap pihenés után már csatlakozott is a stábhoz, a forgatásról pedig rögtön meg is osztott egy képet.

A Thor becenévre hallgató színész várhatóan most is tetőtől talpig páncélban nyomja majd, de ha esetleg lekerül a fejéről a sisak, akkor tuti a szívbajt hozza majd mindenkire, tekintve, hogy már az előző évadban is rothadó zombinak volt maszkírozva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)