Hirdetés

Trónok harca - senki sem tudja már, hogy mi történik

|

Most akkor ki háborúzik a Hét Királyságban? Ki a király és ki nem lehet az? Kit kellene megtámadni? Kik a szövetségesek és kik az ellenfelek? Ki tud ennyi mindent számon tartani?

Hirdetés

Mi csak epekedve várjuk, hogy a Trónok harca negyedik évad végre elinduljon, de a Cracked csapata feltette az egyébként nem is annyira meglepő kérdést: hogyan lehet fejben tartani ennyi karaktert, ennyi családot, ennyi problémát? Elvégre nincs Wikipedia, sem Google Maps...

Újabb vicces agymenés a 8-bites Trónok harca halálorgia után, ahol már egyetlen szereplő sem tudja pontosan, hogy mi is történik, hogy ki kicsoda. És persze jogi okokból nem az eredeti neveket használják, de a párhuzam egyértelmű:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)