Hirdetés

2020-ig biztosan nem kapunk Trónok harca spin-off sorozatot

|

Az HBO a sorozat lezárása után valószínűleg pihenni fog egy kicsit, így pedig a rajongóknak is várniuk kell az új kalandokra.

Hirdetés

Sajnos idén nem fognak Trónok harca-lázban égni a sorozat rajongói, ugyanis 2019-re csúszott az utolsó, nyolcadik évad premierje. A korábban betervezett spin-off szériákra pedig még többet kell majd várnunk, ugyanis kizárt, hogy rögtön a nagy finálé után jelenjenek meg.

Hirdetés

Casey Bloys, az HBO produkciós igazgatója a The Hollywood Reporternek beszélt arról, hogy továbbra is dolgoznak a spin-off sorozatokon, viszont hozzátette, hogy a finálé után legalább egy évig nem lesz semmi ilyesmi az HBO-n. Így már egyre biztosabbnak tűnik, hogy a nyolcadik évad után is hosszú várakozás következik a rajongók számára.

Ti mit látnátok szívesen egy Trónok harca spin-offban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)