Hirdetés

Trónok harca - négy spin-off készül, George R.R. Martin is besegít

|

Ha véget ér a jelenleg futó sorozat, valószínűleg nem kell sokáig nélkülöznünk Westerost és Essost.

Hirdetés

2018-ban lefut a Trónok harca utolsó évada, és befejeződik Cersei, Daenerys, Havas Jon és a még élők története. Utána egy új kezdődhet, más szereplőkkel, más időben.

Az amerikai IGN jelentése szerint az HBO által felkért írók négy előzménysorozaton kezdtek el dolgozni. Max Borenstein (Godzilla, Kong: Koponya-sziget) és Brian Helgeland (Robin Hood) egyedül kaptak egyet-egyet, míg Jane Goldmant (Kingsman) és Carly Wrayt (Reklámőrültek) George R.R. Martin támogatja. A vezető producer mindnél Martin, Benioff és D. B. Weiss.

Egyelőre nem biztos, hogy ezekből bármi is lesz, de ha az írók valami olyat alkotnak, ami az HBO-nak is tetszik, még hosszú évekig figyelhetjük A tűz és jég dala világát a tévéképernyőkön.

Ti milyen sztorit látnátok szívesen, miről vagy kiről szeretnétek többet tudni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)