Hirdetés

Beszédes címet kapott a Trónok harca első spin-off sorozata

|

Egy hosszú éjszaka vár majd azokra, akik egyben le akarják darálni a szériát.

Hirdetés

Egyre többet tudunk meg a készülő Trónok harca spin-offról, aminek már a címét sem fedi homály.

Hirdetés

Alig telt egy kis idő az első fontosabb hír óta - miszerint a kétszer is Oscarra jelölt színésznő, Naomi Watts kapta meg a George R. R. Martin könyvein alapuló sorozat főszerepét - máris lerántották a leplet az egyik legfontosabb információról, nevezetesen a címről: The Long Night. A Trónok harca rajongók számára ennél beszédesebb és izgalmasabb címet talán nem is adhattak volna az HBO sikersorozata előtt játszódó szériának.

A Kingsman és Kick-Ass filmek íróproducere, Jane Goldman lesz a The Long Night showrunnere, ami Westeros történetének egy igen félelmetes és jelentős időszakát dolgozhatja fel. A címadás egy, a sorozat mostani idővonala előtt mintegy 8000 évvel korábban zajló időszakra utal, mely egy egész generáción át tartott, és senkinek nem kegyelmezett.

Martin egyelőre nem fedett fel többet a készülő sorozatról, azt viszont tudjuk, hogy több másik Trónok harca előzmény is formálódik. Azt javasolta az olvasóknak, hogy érdemes lehet beszerezniük a november végén megjelenő új könyvét, a Tűz és vért, ami az eredeti regényeket 300 évvel megelőző eseményeket dolgozza fel - többek között a Targaryen család történetét is mélyebben megismerhetjük.

Ti izgatottak vagytok a Trónok harca jövőjével kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)