Hirdetés

Elkaszálhatták a Trónok harca egyik előzménysorozatát

|

Több spin-off is készül a sorozat mellé, azonban most nagyon úgy tűnik, hogy az HBO egész egyszerűen kukázta az egyiket.

Hirdetés

Jelenleg több spin-off is készül a Trónok harcához az HBO-nál, ezek közül az egyik az emberek és a Mások első nagy összecsapását mutatta volna be. Úgy tűnhetett, hogy elég jól halad a munka, hiszen korábban több színész is csatlakozott a projekthez, azonban nemrég elég rossz hírt kaptak a rajongók.

Hirdetés

A Deadline egy exkluzív cikkben számolt be arról, hogy az HBO lefújta a Naomi Watts főszereplésével készülő előzménysorozatot. A spin-off több ezer évvel a fő sorozat eseményei előtt, a Hősök korában játszódott volna, és az a Jane Goldman felelt a sztoriért, akinek többek között az első két Kingsman-film megalkotásában is kulcsszerepe volt.

Egyébként George R. R. Martin, A tűz és jég dala-könyvek írója néhány hónapja még azt nyilatkozta, hogy összesen öt spin-offon kezdtek el dolgozni a stúdiónál, és ezek közül hárommal még mindig szépen haladtak akkor. Az HBO egyelőre nem erősítette meg a híroldal értesüléseit, és azt sem tudni pontosan, mi lehetett a baj a sorozattal, szóval kíváncsian várjuk a további részleteket.

Szerintetek tényleg elkaszálták az előzménysorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)