Hirdetés

George R. R. Martinnak több ötlete is van egy Trónok harca-spinoffhoz

|

A tűz és jég dala alkotója szerint rengeteg más történet állna az HBO rendelkezésére, ha a Trónok harca lezárása után is szeretnék folytatni az író univerzumának feldolgozását.

Hirdetés

Bár a Trónok harca nyolc évada biztos, valószínűleg az HBO nem engedi el könnyen a sorozat valamilyen jellegű folytatásából származó bevételeket, ahogy a rajongók is minden bizonnyal szívesen néznék még a Westerosban játszódó epizódokat. George R. R. Martinnak pedig nem okozna gondot az új alapanyag megtalálása.

"A leginkább kézenfekvő folytatás a Dunk & Egg történeteim feldolgozása lenne" - nyilatkozta nemrég az író. Ezek a történetek nagyjából kilencven évvel játszódnak A tűz és jég dala eseményei előtt, az eddig megjelent három novella főszereplője pedig egy földnélküli lovag és Aegon Targaryen, akiből ugye később Westeros királya lesz. Martin egyébként még rengeteg történettel tervezi bővíteni ezt a szériát, ennek ellenére az HBO-nak valószínűleg el kéne szakadnia az eddig megszokott sorozatformátumtól.

Az író szerint ugyanis ezeket a novellákat egy-egy, nagyjából kétórás tévéfilmben lenne érdemes feldolgozni, a formátum mellett pedig a Trónok harca komor hangulatától is kicsit eltávolodhatnának a készítők. Ugyanis ezek a történetek egy fokkal könnyedebb eseményeket dolgoznak fel és a kőkemény dráma helyett inkább egy akció-kalandhoz állnának közelebb a műfajukat tekintve is. Persze a a tévécsatorna inkább megmaradna az eddig is feldolgozott eseményekhez hasonló témáknál, Martin szerint például feldolgozhatnák a Targaryenek polgárháborúját, vagy valamilyen más eseményt, amit megírt a fantasy-világ történelméből. Akárhogyan is dönt az HBO, arra valószínűleg csak később derül majd fény, ugyanis az író elmondása szerint egyelőre semmilyen tárgyalásokat nem folytatnak a témáról.

Ti milyen spinoffnak vagy folytatásnak örülnétek legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)