Hirdetés

Trónok harca spoilerekkel tart rendet a matektanár

|

Már maga az ötlet is annyira zseniális, hogy szinte haragudni sem tudunk a tanárra, aki egyébként valószínűleg maga a sátán. Ki másnak jutna ilyen az eszébe?!

Hirdetés

A Trónok harca negyedik évada alig két hét múlva startol és ezt a jeles napot nem csak a League of Legends játékosok, de világszerte több millióan várják. Olyanok is, akik esetleg még nem olvasták a könyveket.

Egy francia matektanár óráján ez bizony durva hátrányt jelenthet, ugyanis az illető Trónok Harca spoilerekkel tartja sakkban az osztályát és próbálja minimalizálni az óra alatti beszélgetést. Hát, mit is mondhatnánk...

Viszont működik. A tanár megelégelte a rendetlenkedést és azt mondta a diákjainak, hogy akárhányszor túl nagy a zaj, felírja egy olyan karakter nevét a táblára, aki hamarosan meg fog halni. "Elég van belőlük az egész évre és akár azt is el tudom mondani, hogy hogyan haltak meg" - mondta a tanár.

 

A tanulók természetesen próbára tették az elszántságát. Ő pedig szépen leírta mindenkinek a nevét aki a sorozat harmadik évadának végéig meghalt (ezen a linken SPOILEREK vannak). "Síri csend volt [a teremben]" - írta az egyik diák.

Szeretnénk azt gondolni, hogy a sztori igaz és vannak olyan tanárok, akik lépést tudnak tartani a diákjaikkal és nem félnek ilyen szokatlan, de végtelenül kreatív dolgokkal kísérletezni. 

Mit szóltok? Rend lenne az osztályban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)