Hirdetés

Trónok harca, Star Wars és James Bond színészeket igazolt A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

|

Kiderült, kikkel bővül majd a stáb A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadában.

Hirdetés

A legfrissebb hírek alapján három új nevet véshetünk fel A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadának stáblistájára, az újonnan érkezők pedig nem kisebb frenchise-okból ruccantak át, mint a Csillagok háborúja, a Trónok harca, vagy épp a James Bond széria.

Csatlakozott ugyanis a sorozathoz Ciarán Hinds, aki Mance Raydert alakította a Trónok harcában, Rory Kinnear, akit Bill Tannerként láthattunk a Daniel Craig-féle James Bond-filmekben, valamint az a Tanya Moodie, aki az Első Rend egyik katonai vezetője, Parnadee tábornok szerepében bukkant fel a Star Wars: Skywalker korában.

Hirdetés

Munkásságuk további jeles állomásait még hosszasan lehetne ecsetelni, hiszen Ciarán Hinds hangján szólalt meg anno Steppenwolf az Igazság Ligájában, neve mellé 124 szerep került az IMDb-n. Rory Kinnear neve olyan filmekből is ismerős lehet, mint a Kódjátszma, Moodie pedig egy halom tévésorozaton dolgozott a múltban. 

Az új szereplők castingja egyébként abból a szempontból is érdekes, hogy az első évadban még szinte mindenki újonc volt, vagy olyan név, akit azért nem sokan ismernek. Ezzel szemben a folytatásban már híresebb színészek és színésznők is szerepet kapnak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)