Hirdetés

A színészeket is szívatja az HBO, nehogy kiszivárogjon a Trónok harca lezárása

|

A maximális biztonság jegyében még azok sem olvashatják el a Trónok harca nyolcadik évadának párbeszédeit, akiknek majd elő kell adniuk azokat.

Hirdetés

A Trónok harca készítése az első néhány évad alatt viszonylagos nyugalomban folyhatott, amióta viszont elképesztő hype övez minden új évadot, a stábnak is komolyabb biztonsági intézkedéseket kellett bevezetnie. A szivárgásokat ennek ellenére sem lehetett megállítani, ezért az utolsó szezonra még nagyobb lett a titkolózás a történet körül.

Hirdetés

A Ser Davost alakító Liam Cunningham például arról mesélt, hogy hat különböző változatot is kapott a forgatókönyvből. Más kérdés, hogy egyiket sem tudja megnyitni a különböző biztonsági megoldások miatt, az pedig szóba sem kerülhetett, hogy hazavigyen bármilyen anyagot. Ehhez képest a Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldau még durvább megoldásról számolt be, amivel teljesen kiiktatták a korábban papíron, később digitálisan, végül e-mailben a színészekhez eljuttatott forgatókönyveket. Elmondása szerint a szereplők egy-egy fülhallgatót kapnak, amin keresztül a fülükre mondják a szövegüket sorról sorra, így meg sem kapják előre a történetet.

Mit gondoltok, sikerül spoilermentesen a szezon végére érnünk, vagy valahogy így is kikerülnek a sztori részletei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)