Hirdetés

A Targaryen-házra fókuszálhat a Trónok harca egyik előzménysorozata

|

Egyes források szerint nagyon közel a pillanat, hogy az HBO elrendelje a sorozat gyártását.

Hirdetés

Arról még a tragikus utolsó évad megjelenése előtt érkeztek a hírek, hogy 5 különböző Trónok Harca előzményre adott engedélyt az HBO, ezek közül egynek idén nyáron vették fel a pilot epizódját, és nagy esély van rá, hogy a csatorna hamarosan a másodiknak is zöld utat ad. Ha hihetünk a forrásoknak, akkor ez a sorozat a Targaryenek hódításáról szól majd.

Hirdetés

A Deadline-nak nyilatkozott egy belsős forrás, aki szerint a csatorna döntéshozóinak asztalán van a Targaryenekkel foglalkozó előzménysorozat forgatókönyve, amit George R. R. Martin és Ryan Condal jegyez, és szerinte már nem kell sokat várni, hogy az HBO megrendelje a pilot leforgatását. A forrás szavait erősíti meg George R. R. Martin blogbejegyzése, amiben arról ír, hogy ugyan még nem beszélhet a készülő sorozatokról, de ha kicsit fel akarunk készülni, akkor vegyük meg a Tűz és Vér könyvet.

Azon kívül, hogy ez egy kendőzetlen önpromózás, azért érdekes a bejegyzés, mert a könyv A Tűz és Jég dala saga előtt játszódik 300 évvel, és a Targaryen-ház hódítását mutatja be, Hódító Aegonnal a főszerepben. Ha igazak a pletykák, akkor az epizódok érinteni fogják, Westeros leigázását, a Vastrón megalkotását és hódítás utáni polgárháborúkat is. 

Azoknak a rajongóknak, akiknek nem vette el teljesen a kedvét Trónok harca lezárása, jó hír, hogy a nyáron - Naomi Watts szereplésével - már leforgott egy másik előzmény pilotja, ami jelenleg poszt-produkciós fázisban van. Ez nagyjából 10 ezer évvel játszódik az eredeti sorozat előtt, és a Hősök aranykorának végét és a legsötétebb órák kezdetét mutatja be, amikor egy emberöltőn keresztül tartott a tél, és a világban megjelentek a Mások, de a sorozatban érintik majd Essos legendáját és a Stark-ház korai éveit is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)