Hirdetés

Trónok Harca-témájú intrót kapott a Tiger King

|

Százezrek tapadtak rá a Tiger King című netflixes dokumentumfilm sorozatra, az egyik rajongó pedig szépen összecsomagolta a Trónok harca nyitányával az élményt. Groteszk.

Hirdetés

Egy YouTube videós, Jed Segovia gondolt egyet, és Trónok Harca intrót csinált a Tinger Kingnek, mondván, hogy az szerinte a fantasy sorozat redneck verziója. A hasonlatban nem vagyunk teljesen biztosak, de a lényeg, hogy a videó tényleg nagyon jól sikerült, és meglepő ügyességgel ötvözi a két teljesen eltérő széria hangulatát, stílusjegyeit.

Hirdetés

A felvezető képsorok végigvisznek bennünket a Tiger King helyszínein kezdve Joe Exotic pizzériájával, Carole Baskin nagymacska mentőszolgálatáig, miközben a jól ismert Trónok harca animációs stílus és zene zavar össze teljesen:

A Tiger King egyébként egy meglepően izgalmas sorozat lett, aminek népszerűsége még a Netflix fejeseit is váratlanul érte. Érdemes lehet belenézni, ha éppen unatkozva pörgetitek a kínálatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)