Hirdetés

Trónok harca - egy őrült elmélet szerint Ned Stark nagyon is életben van

|

Feltűnt az interneten egy kicsit légből kapott teória, miszerint egészen másvalakit végeztek ki az első évadban.

Hirdetés

A Trónok harca rajongói már számtalanszor bebizonyították, hogy elképesztően kreatívak. Láttunk tőlük olyan elméleteket, amelyek végül igaznak bizonyultak, és olyat is, ami hatalmas baromság volt. A legújabb inkább az utóbbi felé konvergál, de ismerve Westeros világát, még akár lehet is benne valami.

Hirdetés

A Fire And Blood YouTube csatornán jelent meg a videó az új elméletről, ami azt próbálja bebizonyítani, hogy a Stark ház feje nem vesztette el a fejét (micsoda fejetlenség) az első évad kilencedik részében. A lényege az, hogy Jaqen H'ghar bújt Ned bőrébe, feláldozta magát, majd Syrio Forel kiszabadította az igazi Starkot, aki Pentosban vagy régi pajtásánál, Howland Reednél lelt menedékre.

Nehéz logikát találni a dologban, úgyhogy nézzétek meg a videót, hogy teljes képet kapjatok az elméletről.

Ti mit gondoltok, lehet valami az elméletben, vagy a rajongók már nagyon nem tudnak mit kezdeni magukkal, miközben várják a hetedik évadot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)