Hirdetés

Trónok harca - közel féltucat Emmy-díjat zsebelt be az utolsó évad hírhedten sötét epizódja

|

Úgy tűnik, hogy sok rajongóval ellentétben a kritikusok tisztán látták a Mások és az emberek nagy összecsapását.

Hirdetés

Sajnos világszerte rengetegen csalódtak a Trónok harca utolsó, nyolcadik évadjában, mivel túl sok megkérdőjelezhető döntést hoztak a showrunnerek, és a lezárás sem volt az igazi. A sorozat ennek ellenére tarolt egy nemrég megtartott, nívós díjátadón.

Hirdetés

A hétvégén kerültek kiosztásra a kreatív Emmy-díjak, és elég sok sorozat zsebelhetett be elismerést a különféle művészeti és technikai megoldásokért. A Trónok harca összesen 10 díjat kapott, ami érthető is, hiszen a gyenge történet ellenére a produkció minősége többnyire kifogástalan volt az utolsó évadban. Leszámítva a harmadik, The Long Night című részt, amit nagyon sok kritika ért, főként azért, mert sokak szerint alig lehetett látni valamit az éjszakai csatából.

Ám ennek ellenére a most kiosztott tíz díj közül ötöt a The Long Nightért kapott a sorozat, egészen pontosan az alábbiakat:

- Kiemelkedő zeneszerző
- Kiemelkedő egykamerás vágás
- Kiemelkedő hangkeverés
- Kiemelkedő nem-prosztetikus smink
- Kiemelkedő hangszerkesztés

Egyébként a 71. Emmy-díjátadó most vasárnap, vagyis szeptember 22-én folytatódik, szóval jó eséllyel még több elismerést bezsebelhet majd a Trónok harca.

Szerintetek is túl sötét volt a The Long Night epizód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)