Hirdetés

Ezek a Valentin-napi Trónok Harca képeslapok akkor is megnevettetnek, ha utálod a szerelmesek ünnepét

|

Ahogy megszokhattuk, Valentin-napkor vicces képeslapok özönlik el az internetet, amikkel a megszokottól kicsit eltérően üzenhetünk szívünk választottjának, már akkor is, ha az ő kedvenc fantáziavilága Westeros.

Hirdetés

Részben váratlan akadályok miatt a szokottnál később, csak az év közepén kezdődik majd el a Trónok Harca legújabb évada, de az HBO addig sem szeretné, ha megfeledkeznénk a komor fantáziavilág tévés feldolgozásáról. Így Westeros legismertebb szerelmespárjaira építve csináltak néhány kifejezetten mókás képeslapot Valentin-nap alkalmából.

Némelyik pedig kifejezetten méltó George R. R. Maritn véres történetéhez és némi fekete humort is csempész a sokszor elég giccsesen megünnepelt napba. Ismerve Oberyn Martell halálának körülményeit például kifejezetten morbid, de legalább ilyen vicces húzás volt a róla mintázott figura mellé biggyeszteni a "Kiszemeltelek magamnak" feliratot, ahogy az élőholt hordákat vezető Éjkirályról sem gyakran gondoljuk, hogy valaki "Megolvasztja fagyos szívét." Valahogy nehéz belegondolni, ahogy munka után hazamegy a családhoz és a vacsoraasztalnál megbeszélik, kinek milyen napja volt. A többi képeslap is egész mókásra sikerült, az alábbi galériában érdemes végigpörgetni mindet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)