Hirdetés

Trónok Harca - zseniális a rajongói trailer

|

Az HBO milliók által imádott sorozata csak fél év múlva folytatódik majd, de nem mindenki tud ennyit várni, hogy megkapja a napi Trónok Harca adagját.

Hirdetés

A Trónok Harca ötödik évadára egészen áprilisig kell majd várnunk, a rajongók számára pedig nyilvánvalóan elképesztően lassan telik majd ez az időszak, de ezalatt az idő alatt a fanatikusok legalább megtanulhatnak dothrakiul.

Egy rajongó most elkészítette a következő évad animációs trailerét, amelyben az előző 4 évad ikonikus jeleneteit foglalta össze. A rövid videó kifejezetten hangulatosra sikerült, köszönhetően a gyönyörűen kidolgozott látványvilágnak illetve a sorozatban is felcsendülő Castamere-i esők című dalnak.

A trailer a világ számos fontos helyszínét és eseményét körüljárja, így a falon túli eseményektől kezdve Királyvár ostromán keresztül Daenerys hódításain át egészen a Vörös esküvőig számos kulcsfontosságú pillanatot sikerült megörökíteni.

Ti várjátok már a következő évadot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)