Hirdetés

True Blood - musicalként tér vissza a vámpíros sorozat

|

Az HBO népszerű sorozata ugyan két éve véget ért, de a jelek szerint a jövőben sem maradunk buja vámpírok nélkül. Mindössze annyi változik, hogy ezúttal énekelni fognak.

Hirdetés

Manapság már azon kell meglepődni, ha egy sikeres filmből vagy televíziós sorozatból nem készül musical verzió. Ha már létezik Pókember és Shrek musical, sőt napokon belül bemutatják a SpongyaBob Kockanadrág musical változatát is, akkor miért pont az HBO vámpírjai maradnának ki?

A sokszor modern operaként is emlegetett musical műfaj töretlen népszerűségnek örvend, nem csoda hát, hogy a leghíresebb filmes és televíziós alkotások is rendere megkapják saját zenés adaptációjukat. Ezúttal a hét évadot megélt True Blood sorozaton lesz a sor. Broadway musical készül ugyanis a szériából, melyet Pam MacKinnon rendez majd. A szereposztás még nem teljesen ismert, de Ellen Foley, Claybourne Elder és Ann Harada már biztosan fel fog tűnni a színpadon. A zenéért az a két Emmy-díjas Nathan Barr felel, aki az eredeti sorozat muzsikáját is komponálta. A szövegkönyvet és a dalszövegeket Elizabeth Scott írja. 

A True Blood világában japán tudósok feltalálták a szintetikusan is előállítható vért, ennek köszönhetőn pedig törékeny béke alakult ki a vámpírok és az emberek között. A sorozat Charlaine Harris regényei alapján készült, bár történetében több helyen is eltér a könyvektől. 

Ti szerettétek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)