Hirdetés

True Detective - az első teaserrel érkezett a premier dátuma

|

Nem kell rengeteget várnunk a True Detective második évadára, az új szereplők kalandjai már júniusban el is indulnak. Az első kedvcsináló is befutott, ami bár sokat nem árul el, egy sorozatrajongót sem hagy hidegen.

Hirdetés

Az HBO nem csupán a Trónok Harca ötödik évadának rajtjával tartja manapság lázban a sorozatrajongókat, hanem bedobták a díjnyertes True Detective (A törvény nevében) második évadának első teaserét is, amiből sokat nem (mondhatni semmit sem) tudtunk meg, de az utánozhatatlan hangulat már ebből a videóból is átjön.

Bemutatkoznak a főbb karakterek, köztük a Vince Vaughn, és a Colin Farrel (aki megmutatja, hogyan lehet egy bajusz a 21. században is menő) által játszott szereplők is, de egyelőre főleg rendkívül jelentőségteljesen néznek a semmibe, illetve egy keveset verekednek is (vagy legalábbis lökdösődnek). Az évad június 21-én kezdődik majd Amerikában, de addig biztosak lehetünk benne, hogy még egy két hasonlóan semmitmondó anyaggal cincálja majd az idegeinket a csatorna. És mi imádni fogjuk.

Mit gondoltok, meg tudják majd ismételni az első évad sikerét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)